Onze springkastelen

Spring samen met je favoriete Studio 100-helden in een wonderbaarlijk avontuur!

In dit gamma van veertien unieke en kwaliteitsvolle springkussens vindt iedereen zijn gading. De ultieme uitlaatklep voor de allerkleinsten? Dat is ongetwijfeld het speelcircus van Bumba! Ooit al eens in het levensechte kabouterbos van Plop willen ronddwalen? Of met Maya De Bij doorheen de vrije natuur willen ronddolen? Of toch eerder fan van de gewaagde hindernisbanen van Nachtwacht of Campus 12? In ieder geval kunnen de entertainers, zang- of dansliefhebbers zich helemaal laten gaan in het vernieuwde K3 springkasteel met Marthe, Hanne en Julia.

Kidszone Bumba

Voor de allerkleinsten is het speelcircus van Bumba de ideale uitlaatklep. Samen met de ondeugende Bumba en zijn beste vriend Bumbalu kunnen ze er een fantastische dag beleven! Het is een ware ontdekkingstocht met een glijbaan, een springgedeelte en zweefballetjes als kers op de taart.

Bumba ballenbad


Bumba is een ietwat ondeugende, maar immer vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu. In hun ballenbad beleven Bumba en vele andere bontgekleurde figuren, korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten.

Bumba mini Bounce

Springplezier voor de allerkleinsten.
Met hindernissen en een glijbaan heeft uw peuter / kleuter uren plezier.
Bumba en zijn vrienden brengen dit toegangkelijke springkasteel volledig tot leven.
Rondom beschermd met netten kunnen de ouders zorgeloos ontspannen tijdens het gebruik van het springkasteel.

Multifun Samson & Marie

Marie is het nieuwe baasje van Samson!
Spring en speel samen met Samson & Marie in dit gekke springkasteelbusje en beleef er een dag vol avontuur en plezier.

K3 Combislide

Beschikbaar vanaf 1 mei 2022.

Dit super leuk springkasteel K3 Multislide is het springkasteel dat je in 2022 niet wilt missen op jouw feestje !
Met deze reuze snelle glijbaan is dit een avontuurlijk springkasteel waar je uren van kunt genieten.
Spring, dans en zing met Julia, Marthe en Hanne in dit uniek K3 springkasteel.

K3 Multislide

Beschikbaar vanaf 1 april 2022.

Dit super leuk springkasteel K3 Multislide is het springkasteel dat je in 2022 niet wilt missen op jouw feestje !
Spring, dans en zing met Julia, Marthe en Hanne in dit uniek K3 springkasteel.

Multifun Nachtwacht

Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. De drie vrienden maken daarbij gebruik van de speciale gaven die ze hebben én hun eigen amulet. Spring in het bos van Schemermeer en overwin het kwade.

Combo Multiplay Maya De Bij

Op zoek naar een nieuw avontuur? Leef je helemaal uit in het bijzijn van Maya De Bij, Max de worm, Shelby de slak en Willy. De obstakels en glijbaan in deze overdekte multifun bezorgen kinderen ongetwijfeld een heel fijne en uitdagende ervaring!

Plop Melkherberg

Kabouter Plop woont in de Melkherberg in het grote Kabouterbos. De Melkherberg van Kabouter Plop is een plaats waar alle kabouters bijeenkomen om een glaasje Plopmelk te drinken of om Plopkoeken of Kabouterpap te eten. De meeste kabouterfeestjes zijn in de ballenbad paddenstoel. Samen met de allerkleinsten.

Activity Center Plop

Dag ploppertjes! Welkom in dit sprookjesachtige kabouterbos. Kabouter Plop, Kwebbel en Klus staan te popelen om jullie te ontvangen. Zelfs Lui heeft er zin in, ook al wordt hij daar altijd zo moe van. Klim, glijd, spring... Gooi alle remmen los en laat je volledig gaan!

Prinsessia Kasteel

Prinses Roos , Prinses Madeliefje , Prinses Iris, Prinses Violet en Prinses Linde zitten op Prinsessia, de school die hen opleidt tot een echte waardige prinsesjes. Hier krijgen ze onder meer les in etiquette, creativiteit en stijl om uiteindelijk een echte waardige prinses te zijn.

De prinsessen zijn goeie vriendinnen. Maar zelfs bij de beste vriendinnen is er soms wat onenigheid en een beetje jaloezie of wordt er wel eens een leugentje om bestwil verteld. Al die specifieke eigenschappen en de kleine onderlinge irritaties zijn het gevolg van hun verschillende karakters maar dat maakt hun dagen op school zeker niet saai….

Met hun springkasteel kun je genieten van uren plezier.

Hindernisbaan Piet Piraat

Piet Piraat is de achterkleinzoon van de legendarische zeerover Karel Karolus Piraat. Opa Karolus heeft ooit een schat gevonden. Hij verborg de schat in de grond en maakte een schatkaart, maar vergat de plaats aan te duiden. Nu schuimt Piet Piraat met zijn schip 'De Scheve Schuit' de grote wateren af op zoek naar avontuur. Hij is een stoere zeebonk maar heeft een peperkoeken hartje. Overwin de hindernissen en vind de schat.

Hindernisbaan Nachtwacht

Deze prachtige full print hindernispiste zorgt voor een spannende omgeving met veel visuele beleving. Doorkruis het bos en alle obstakels. Maar let op! Gebruik je bovennatuurlijke krachten om de tocht te doorstaan tegen de kwade wezens uit de onderwereld!

Hindernisbaan Campus 12

Zonder enige twijfel de meest uitdagende hindernispiste. Op dit 14 meter lange parcours, opgedeeld in 2 banen, kan je tegen al jouw vrienden en vriendinnen strijden. Overwin de bokszakken, trotseer de obstakels en klim langs het touw op de berg naar de overwinning. Enkel op die manier kun je Bo bevrijden! Uitdaging voor alle leeftijden.

Hindernisbaan Wickie De Viking

Hoog in het Noorden, in het schattige dorpje Flake, diep in de bossen, woont het allerleukste vikingjongetje ter wereld: Wickie. Samen met papa Halvar en zijn vikingvrienden beleeft hij de meest spannende avonturen aan land en op zee. Hij onderneemt gevaarlijke tochten, trotseert woeste oceanen en verslaat de boosaardige Viking Sven. En al is Wickie klein en misschien niet zo sterk... Hij is wel erg slim. Zitten zijn vrienden in de problemen, dan wrijft de kleine jongen even onder zijn neus en... Hopla! Een idee! Vaar met hem mee op deze prachtige Wickie boot !