Over de verdeelpunten

Originele en kwaliteitsvolle springkastelen in de België

Samen met tal van collega's zorgt WDM Events voor de verhuur van unieke Studio100 springkastelen in de België. Kwaliteitsvolle springkastelen en opblaasbare attracties die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Het aanbod is uniek; Bumba, K3, kabouter Plop, Wickie de viking, Maya de bij, Nachtwacht, Samson & Marie en zoveel meer Studio 100 merken zijn tot leven gebracht in deze unieke springkastelen.
Veilige en gekeurde producten van Europese fabrikanten.

Onze springkastelen worden verhuurd via verschillende distributiepunten verspreid in België. De distributipunten voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen zodat iedere levering correct verloopt met propere springkastelen. De leveringskosten worden bepaald op basis van je postcode en afstand tot het dichtstbijzijnde verdeelpunt. Hierdoor krijg je een snelle en kostenbeperkende levering.

Volgende verdeelpunten zijn momenteel actief:

WDM Events
wdm-events.be
orders Oost- & West-Vlaanderen

Jumperke
jumperke.be
orders regio Antwerpen - Vlaams-Brabant

Zeppyfun
zeppyfun.com
orders regio Limburg

Belair-fun
belair-fun.be/
orders regio Denderstreek

Jump&Joy
jumpandjoy.be
orders regio Brakel en deel Waals-Brabant

Vlotte levering en installatie

Bij al onze distributiepunten kan je rekenen op een vlotte online bestelling en levering op een afgesproken tijdstip. Je hebt geen speciale voorzieningen nodig met uitzondering van een stopcontact. Het gehuurde springkasteel wordt na je feestje terug opgehaald en volledig gereinigd. Bij de Nederlandse distributiepunten bestaat de mogelijkheid om de springkussens zelf af te halen en terug te bezorgen.

Je kan een springkasteel of hindernisbaan huren voor 1 of meerdere dagen. Vanaf de tweede dag betaal je slechts de helft van de dagprijs. Geef eenvoudigweg de duur van verhuur aan in je online bestelling.

Vandaag beschik je als klant reeds over een gevarieerd aanbod van springkasteeltypes in de stijl van tien figuren. Dit aanbod zal op geregelde momenten uitgebreid worden, zowel in het aantal figuren als het type springkasteel / springkussen of attractie. Hou dus zeker de Sociale media en website in het oog.